fbpx
12 toffe opdrachten die tot nieuwe songs gaan leiden

KOM BIJ DE COMMUNITY EN ONTVANG EEN GRATIS EBOOK BOMVOL TIPS

MET 40 PRAKTISCHE VOORBEELDEN UIT DE POPMUZIEK

NB. Natuurlijk doen we niks geks met je gegevens, waarborgen we je privacy en kun je je op ieder moment weer uitschrijven. We mailen je alleen als we een tip hebben waarvan we denken dat je er écht iets aan hebt.

Wie zijn wij?

Ik ben Channah en ik ben oprichter van LalaLab. Samen met een team van professionele artiesten, muzikanten en producers help ik jou met alle vragen waar je als singer-songwriter tegen aan loopt. LalaLab biedt coaching, cursussen, masterclasses en writing camps.
In de afgelopen jaren is LalaLab uitgegroeid tot een community van meer dan honderd songwriters en heeft het al geleidt tot vele samenwerkingen, optredens, successen en nieuwe, mooie liedjes!

Elke liedjesschrijver zit weleens vast en kan nieuwe inspiratie goed gebruiken. Daarom heb ik voor jou een ebook gemaakt met 12 leuke opdrachten. Of je nou net begint of al jaren bezig bent: ik weet zeker dat je hiermee aan de slag gaat en zin krijgt om muziek te maken!

CONTACT

Heb je een vraag, wil je meer informatie of even bellen om te kijken wat LalaLab voor je kan betekenen? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Liever even bellen? Maak een telefonische afspraak via ons menu ('Kennismakingsgesprek').