fbpx

BOEK HIER JOUW INSPIRATIEGESPREK

Een 1-op-1 sessie waarin we helemaal inzoomen op jouw muziek. Al je vragen over je muziek en plannen zijn welkom, en ik zorg ervoor dat je naar buiten loopt met een duidelijk idee over wat je kan en wil doen in 2023 om jouw muzikale dromen een grote stap dichterbij te brengen.

Wil je een volgende stap zetten met je muziek maar wil je niet vastzitten aan een langlopend traject?
Wil je sparren over de stappen die je kunt ondernemen in het nieuwe jaar?
Of heb je vragen over je liedjes of over je muzikale carrière waar je dolgraag antwoorden op wil?

In januari en februari heb ik een paar plekken voor individuele coaching calls, en ik bied ze nu met een flinke korting aan, in plaats van € 90,-, betaal je € 60,- (excl. 21% BTW).

"“Wanneer je veel alleen werkt, is het essentieel om effectief te kunnen sparren.

Meedenken met singer-songwriters is wat ik het allerliefste doe, en ik krijg dagelijks de vraag of ik koffie wil drinken om mijn mening te delen, feedback te geven of tips te geven.
Normaliter werk ik alleen in langlopende trajecten, maar in januari en februari ben ik een aantal dagen in mijn studio voor coaching calls, 1-op-1 inspiratiegesprekken.

Na anderhalf uur sta jij buiten bomvol nieuwe ideeën en energie, om in het nieuwe jaar het meeste te halen uit je muziek!”"


Channah van 't Riet

CONTACT

Heb je een vraag, wil je meer informatie of even bellen om te kijken wat LalaLab voor je kan betekenen? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Liever even bellen? Maak een telefonische afspraak via ons menu ('Kennismakingsgesprek').