fbpx
PIANOLES, GITAARLES & ZANGLES

ALLES VOOR JONG TALENT

LalaLab is dé songwriting academie van Nederland en wij geloven sterk in beginnen bij de basis: goed muziekonderwijs voor kinderen.
In Amsterdam geven we wekelijkse lessen piano, gitaar en zang voor kinderen. We leren noten lezen en bekende nummers, maar ook improviseren en zelf liedjes maken. We gaan hierbij altijd uit van de leerwensen van het kind zelf.

Kan mijn kind ook songwritingles volgen?

Zeker! Vaak beginnen we met de basis van een instrument, bijvoorbeeld je stem of de piano, en geven we na verloop van tijd steeds meer schrijfopdrachten en -coaching.

Ik kan niet kiezen!

We bieden ook combinatielessen aan: hierin leer je de beginselen van zowel de gitaar als de piano. Na een aantal maanden voel je vanzelf waar je voorkeur naar uitgaat!

Wat past het best bij mij?

Wil je weten wat het beste past bij jouw kind? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en Channah belt je om kennis te maken.

CONTACT

Heb je een vraag, wil je meer informatie of even bellen om te kijken wat LalaLab voor je kan betekenen? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Liever even bellen? Maak een telefonische afspraak via ons menu ('Kennismakingsgesprek').