fbpx
Bedrijfsworkshops en activiteiten op maat

Muziekworkshops voor bedrijven en evenementen

Zoekt u een leuke en inspirerende plek voor een personeelsuitje? LalaLab biedt muziekworkshops waarin plezier, teambuilding en kwaliteit voorop staan.
DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN

MUZIEKWORKSHOPS & SONGWRITING

In één dag samen een lied schrijven, zonder ervaring? Bij LalaLab kan het! Op een positieve en enerverende manier gaan onze coaches aan de slag om met uw team een lied te schrijven en in te studeren. Dit kan een geheel nieuw lied zijn of een nieuwe tekst op een bestaand lied. In kleine groepjes werken we toe naar een prachtig gezamenlijk eindresultaat. Ook is er de mogelijkheid om het lied op te nemen, wij mixen deze voor u, zodat u het resultaat kunt doorsturen naar uw achterban en relaties.

"LalaLab onderscheidt zich door uitsluitend te werken met professionals met podiumervaring, die kwaliteit en plezier hoog in het vaandel hebben staan. De ruime ervaring die onze coaches opdeden op podia zoals theater Carré, Paradiso en De Wereld Draait Door, nemen zij mee naar onze workshops. Dit resulteert in inspirerende dagen en het belangrijkste: enthousiaste deelnemers!"

Channah van 't Riet, oprichter LalaLab

Nieuw: een aftermovie van je evenement!

Sinds 2019 biedt LalaLab de optie, i.s.m. Bizon Filmproducties, een aftermovie te maken van de workshopdag.
Zo heeft u niet alleen een mooi aandenken voor de deelnemers, maar ook een videoverslag voor uw achterban en klanten.

Workshop op maat

We bieden workshops op maat: samen schrijven of juist solo, een eigen lied of gezamenlijk een bedrijfslied of een lied voor een huwelijk? Het is allemaal mogelijk.

Graag kijken we samen met u naar de wensen en bespreken we de mogelijkheden. Workshops kunnen op locatie plaatsvinden, of in onze ruimte in Amsterdam.

Wij werkten o.a. met:

Informatie opvragen?

Wil je een offerte aanvragen? Laat een bericht achter en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Even kennismaken?

Telefonisch overleg? Maak een belafspraak om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT

Heb je een vraag, wil je meer informatie of even bellen om te kijken wat LalaLab voor je kan betekenen? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Liever even bellen? Maak een telefonische afspraak via ons menu ('Kennismakingsgesprek').