fbpx
OPLEIDING, WORKSHOPS, COACHING EN WEEKENDEN

ALLES VOOR SINGER-SONGWRITERS

LalaLab is dé songwriting academie van Nederland. Tips, adviezen, coaching en het ontmoeten van andere songwriters: bij ons ben je aan het juiste adres. (Foto: Sjors Obbens)

Voor singer-songwriters van alle niveaus en genres

Timmer je al jaren aan de weg als liedjesschrijver en heb je het gevoel dat je stil staat?

Of begin je net en zoek je feedback en een steuntje in de rug?

Kom je thuis niet aan schrijven toe en ben je op zoek naar een ‘writing camp’?

Wil je een weekend muziek maken op een mooie locatie?

Of werk je veel alleen en heb je behoefte aan het ontmoeten van andere songwriters?

Liedjes schrijven kan eenzaam voelen, frustraties opleveren of je onzeker maken. Maar je bent niet de enige! Songwriting is onze grote liefde en daarom helpen we je heel erg graag: van intensieve jaartrajecten tot eenmalige workshops, van hulp bij het boeken van optredens tot tips om te beginnen.

Wat past het best bij mij?

Wil je weten wat het beste past bij jouw niveau en bij je doelen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en Channah belt je om kennis te maken.

Kan ik songwritinglessen volgen bij LalaLab?

Songwritinglessen kan je bij LalaLab volgen via de Singer-songwriter Opleiding, via onze workshopweekenden of binnen onze modules, zoals bijvoorbeeld de Songwriter Intensive.

Kan ik een losse afspraak maken?

Heb je een gerichte vraag en wil je een afspraak maken voor een losse sessie? We werken met Skype-sessies, waarbij we in 60 minuten feedback kunnen geven op je songs en je vragen kunnen beantwoorden.
Liever in het echt? Je kunt ook een afspraak maken op één van onze locaties in Amsterdam of Utrecht (Zeist). Let er wel op dat er voor deze sessies maar een heel beperkt aantal plekken per maand beschikbaar is.
Kosten: € 60,- per sessie (excl. BTW).

Hebben jullie alvast wat tips en adviezen voor me?

Zeker! Op ons blog ‘Tower of Song’ vind je tips voor het regelen van optredens, interviews met songwriters, boekrecensies, songanalyses en nog veel meer nuttige kennis. Gratis en voor niets, speciaal voor iedereen die net zo nieuwsgierig aangelegd is als wij.

CONTACT

Heb je een vraag, wil je meer informatie of even bellen om te kijken wat LalaLab voor je kan betekenen? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Liever even bellen? Maak een telefonische afspraak via ons menu ('Kennismakingsgesprek').