fbpx
6 t/m 8 augustus 2021, Terschelling

SING YOUR SONG BOOTCAMP - Terschelling edition

Een inspirerend workshopweekend waarin je leert over zangtechniek en songwriting, met tijd en ruimte om te schrijven, zingen en te werken aan je muzikale ideeën. Deze bootcamp wordt begeleid door Annemarie Hilbrands en Channah van 't Riet.
NOG 1 PLEK!!!

Zing je graag en heb je je altijd al eens in songwriting willen verdiepen?

Zoek je tijd en ruimte om te werken aan je eigen geluid?

Ben je toe aan een weekend op één van de mooiste plekken van Nederland, samen met andere bevlogen muziekmakers?

Tijdens een intensief zangweekend gaan we aan de slag met je stem, je schrijf-skills en je tekstbeleving. Met twee ervaren docenten en in een kleine groep maak je in deze workshop een grote sprong vooruit wat betreft je zang en zelfvertrouwen en leer je een aantal fijne kneepjes op songwriting-gebied.

De locatie is coronaproof. Op de prachtige plek is er genoeg ruimte om anderhalve meter afstand tot elkaar te bewaren. We werken bewust in een kleine groep, op een ruime locatie, met veel mogelijkheid om buiten te zijn en en te werken. Ook slaap je in een eigen, éénpersoonskamer met eigen douche en toilet.

Dit workshopweekend wordt georganiseerd door LalaLab i.s.m. Vocal Freedom en de Folkshegeskoalle.

De Sing Your Song Bootcamp op Terschelling is volgeboekt. Laat je mail-adres hier achter om een berichtje te krijgen wanneer er nieuwe data bekend zijn. (Druk na het invullen van je mail-adres op ENTER.)

* indicates required

Docenten

annemarie2020

Annemarie Hilbrands

Annemarie Hilbrands is gediplomeerd en geautoriseerd CVT-docent na een 3-jarige opleiding aan het zanginstituut van Cathrine Sadolin. Ze heeft haar eigen lespraktijk in Amsterdam, Vocal Freedom. Met een goede zangtechniek ontdek je meer mogelijkheden van je stem en kun je vrijer zingen. Annemarie kan je helpen met bijvoorbeeld het halen van hoge/lage noten, volumes, stabiliteit van noten, ademsteun etc. Naast privéleerlingen heeft ze les gegeven aan studenten van Theateropleiding Selma Susanna en zang- en spreekstem-workshops aan docenten van de Muziekschool Amsterdam. Begin 2021 komt Annemarie’s album uit, met haar eigen songs.

"Ik hecht veel waarde aan een goede en veilige sfeer in de les, zodat je je vrij voelt om te experimenteren. Het zingen is bij mij ook niet allemaal vanzelf gegaan! Ik begrijp heel goed over welke drempels je soms heen moet stappen."

Annemarie Hilbrands
channah_74

Channah van 't Riet

Channah van ’t Riet studeerde zang & songwriting aan het Conservatorium van Amsterdam en volgde hier lessen bij o.a. Anouk en Mathilde Santing. In de jaren hierna deed zij honderden optredens (o.a. Concertgebouw, Paradiso, radio en televisie) en bracht zij een album en twee EP’s uit. In 2021 volgt een nieuwe EP en een theatertour. Daarnaast zette zij songwriting academie LalaLab op, waarin zij beginnende en ervaren songwriters coacht in het schrijven en naar buiten brengen van eigen nummers, tevens schrijft ze veel over muziek. Channah kan je helpen met je zang, instrumentbeheersing, het schrijven van liedjes en je podiumpresentatie.

"We hebben ervoor gekozen om de groep klein te houden, zo weten we zeker dat je de intensieve begeleiding krijgt die jij verdient. Door deze geconcentreerde aandacht kunnen we in een weekend heel veel bereiken!"

Channah van 't Riet

Voor wie?

De Sing Your Song Bootcamp is bedoeld voor beginnende singer-songwriters én voor iedereen die het schrijven van liedjes graag zou willen leren. Blijf je steken in het maken van eigen songs, of weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je graag je zangstem verder ontwikkelen? In de individuele sessies is er tijd en ruimte om met de docenten in te gaan op jouw vragen.

Programma

Vrijdag 6 augustus 2021, vanaf 14.00 uur

Aankomst in de Folkshegeskoalle en inchecken in de kamers.

17.00 uur: Introductie

Om 17.00 uur komen we samen voor een eerste kennismaking met de docenten, de locatie en met elkaar.

18.00 uur: Diner

De Folkshegeskoalle verzorgt voor ons het diner, ontbijt en lunchpakketten.

Eerste avond: kennismaking!

Op de eerste avond verzorgen LalaLab en Vocal Freedom een mooi programma om elkaar (muzikaal) te leren kennen.

Overnachting op eigen kamer

Je slaapt dit weekend op een tweepersoonskamer, helemaal voor jou alleen. Er is een eigen douche en toilet. De tuindeur komt rechtstreeks uit op het bos. Op zaterdag- en zondagochtend staat er een ontbijt voor je klaar.

Zaterdag 7 augustus 2021, 10.00 uur: Workshop zangtechniek

Wil je makkelijker en vrijer zingen, eindelijk die lastige noot halen? Met de praktische tips van de moderne zangmethode Complete Vocal Technique haal je meer uit je stem.

11.30 uur: Workshop songwriting

Schrijf je al eigen nummers of zou je het wel eens willen proberen? Wat maakt een liedje goed? Met deze tips & tricks kom je een stap verder – ook als het helemaal nieuw voor je is.

13.00 uur: Lunch

De Folkshegeskoalle verzorgt voor alle deelnemers een lunchpakket. Zo kun je lunchen wanneer het jou uitkomt en wordt je niet gestoord in je creatieve proces.

14.00 - 17.00 uur: Individueel zingen

Jouw favoriete nummer (een cover of een eigen song) staat dit weekend centraal. In sessies ga je aan de slag met de docenten. Samen werken we aan jouw vragen en obstakels. Je kunt hulp en advies krijgen op het gebied van zangtechniek, tekstbeleving, compositie/tekst van je eigen song, etc.

Avond: Song Circle!

Na het diner organiseren we onze eigen ‘bonte avond’, in intieme café-setting. Voor de groep zing en/of speel je het nummer waar je overdag aan gewerkt hebt. Er is een akoestische piano aanwezig.

Zondag 8 augustus 2021, 9.00 uur

Wederom verzorgt de Folkshegeskoalle het ontbijt.

10.00 uur - 12.00 uur: Schrijfopdracht

Deze ochtend ga je aan de slag met een schrijfopdracht, samen of solo.

12.00 - 15.00 uur: Individuele sessies

Extra sessie zangtechniek of songwriting van Channah en/of Annemarie. Naar keuze en op vrijwillige basis :).

15.00 uur: Afronding & borrel

Tijdens de afsluiting spelen we opnieuw een nummer voor elkaar. We praten na en geven nog wat tips tijdens een gezellige afsluitende borrel.

17.00 uur: Vertrek

Rond 17.00 uur vertrekt ieder, op eigen gelegenheid, naar huis.

Locatie

Folkshegeskoalle, Badweg Hoorn 11, Hoorn, Terschelling

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze bootcamp bedoeld?

Dit weekend is bedoeld voor beginnende singer-songwriters én voor iedereen die het schrijven van liedjes graag zou willen leren.

Is er een minimum leeftijd?

In onze groepen songwriters variëren de leeftijden tussen de 15 en de 75. Alle leeftijdsklasses komen voorbij. En het grappige is, dat deze variatie veel voordelen heeft, en eigenlijk geen nadelen. Met muziek als grote gedeelde liefde vindt iedereen aansluiting, kennis en inspiratie bij elkaar.

Ik heb eerder aan een bootcamp meegedaan. Kan ik weer meedoen?

Omdat deze bootcamp qua locatie, opzet en sfeer heel anders zal zijn dan de eerdere bootcamps die we georganiseerd hebben, ben je van harte uitgenodigd om weer deel te nemen. In de gemeenschappelijke workshops zal wat overlap zijn, maar omdat je inmiddels verder bent op je muzikale pad, zul je toch nieuwe dingen oppikken en meenemen. In dit weekend is er heel veel ruimte voor eigen sessies met de docenten, en die zijn natuurlijk altijd anders.

Ik twijfel tussen de Singer-songwriter Opleiding en deze bootcamp.

De Sing Your Song Bootcamp vormt een perfecte opstap naar ons jaartraject, en kan dan ook heel goed als combinatie gevolgd worden. Twijfel je wat het beste bij jouw situatie past? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ik heb een andere vraag.

Die beantwoorden we graag! Stuur ons een mailtje of maak een belafspraak en Channah belt je op een moment dat het jou uitkomt. Channah vindt het altijd leuk om kennis te maken, vrijblijvend advies te geven en met je mee te denken.

Kosten

€ 544,- excl. 21% BTW / € 658,24 incl. BTW

De prijs in inclusief:

  • Workshops zang, songwriting en studiotechniek
  • Coaching in een individuele sessie met beide docenten
  • 2 overnachtingen op een éénpersoonskamer in de Folkshegeskoalle, met eigen douche en toilet en tuindeur die uitkomt op het bos
  • Diner op vrijdag- en zaterdagavond (vegetarisch / niet-vegetarisch)
  • Ontbijt op zaterdag- en zondagochtend
  • Lunchpakket op zaterdag en zondag

Exclusief:

  • Vervoer van en naar de locatie. Denk hierbij om het op tijd boeken van de overtocht
  • Aanpassingen aan het eten op basis van dieetwensen (€ 5,- p.p.p.d.)
  • Snacks / tussendoortjes, drankjes

De Sing Your Song Bootcamp op Terschelling is volgeboekt. Laat je mail-adres hier achter om een berichtje te krijgen wanneer er nieuwe data bekend zijn. (Druk na het invullen van je mail-adres op ENTER.)

* indicates required

CONTACT

Heb je een vraag, wil je meer informatie of even bellen om te kijken wat LalaLab voor je kan betekenen? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Liever even bellen? Maak een telefonische afspraak via ons menu ('Kennismakingsgesprek').