fbpx

NB. Natuurlijk doen we niks geks met je gegevens, waarborgen we je privacy en kun je je op ieder moment weer uitschrijven. We mailen je alleen als we een tip hebben waarvan we denken dat je er écht iets aan hebt.

Wie zijn wij?

Ik ben Channah en ik ben oprichter van LalaLab. Samen met een team van professionele artiesten, muzikanten en producers help ik jou met alle vragen waar je als singer-songwriter tegen aan loopt. LalaLab biedt coaching, cursussen, masterclasses en writing camps.
In de afgelopen jaren is LalaLab uitgegroeid tot een community van meer dan honderd songwriters en heeft het al geleidt tot vele samenwerkingen, optredens, Spotify successen en zelfs platencontracten.

Om te zorgen dat jij je zelf kunt redden als muzikant en je muziek kan delen met anderen, is het noodzakelijk om te weten hoe je thuis opnames kunt maken. Daarom heb ik voor jou een gids gemaakt met dé vijf materialen die je nodig hebt als je opnames wilt kunnen maken. En om het je extra makkelijk te maken, zitten de linkjes naar mijn favorieten erbij.

Handig toch? En nu gratis!

CONTACT

Heb je een vraag, wil je meer informatie of even bellen om te kijken wat LalaLab voor je kan betekenen? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Liever even bellen? Maak een telefonische afspraak via ons menu ('Kennismakingsgesprek').