fbpx
WORKSHOPS, COACHING EN WEEKENDEN

ALLES VOOR VOCALISTEN

Wil je meer halen uit je zangstem? Eindelijk eens het podium op durven? Een lied opnemen? Of leren hoe je een eigen nummer schrijft? LalaLab is er om je te helpen!
(Foto: Christian Scheres, LalaLab concert. Door: Sjors Obbens)

Voor zangers en zangeressen van alle niveaus en genres

Zing je graag maar zoek je zangcoaching? Wil je je ontwikkelen op het gebied van podiumpresentatie, zangtechniek of songwriting? Of heb je zin in een tof weekend met andere zangers?
Zingen is onze grote passie en daarom hebben we voor ieder wat wils: van intensieve jaartrajecten tot eenmalige workshops, van je eerste stappen op het podium tot coaching bij het opnemen van je lied.

Wat past het best bij mij?

Wil je weten wat het beste past bij jouw niveau en bij je doelen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en Channah belt je om kennis te maken.

Kan ik zanglessen volgen bij LalaLab?

Zangles kan je bij LalaLab volgen via de Singer-songwriter Opleiding, via onze workshopweekenden of binnen onze modules, zoals bijvoorbeeld de Singer Intensive.
Heb je een gerichte vraag? Dan is het mogelijk een losse afspraak te maken.

Kan ik een losse afspraak maken?

Heb je een gerichte vraag en wil je een afspraak maken voor een losse sessie? We werken met Skype-sessies, waarbij we in 60 minuten feedback kunnen geven op je songs en je vragen kunnen beantwoorden.
Liever in het echt? Je kunt ook een afspraak maken op één van onze locaties in Amsterdam of Utrecht (Zeist). Let er wel op dat er voor deze sessies maar een heel beperkt aantal plekken per maand beschikbaar is.
Kosten: € 60,- per sessie (excl. BTW).

Hebben jullie alvast wat tips en adviezen voor me?

Zeker! Op ons blog ‘Tower of Song’ vind je tips voor het regelen van optredens, interviews met songwriters, boekrecensies, songanalyses en nog veel meer nuttige kennis. Gratis en voor niets, speciaal voor iedereen die net zo nieuwsgierig aangelegd is als wij.

CONTACT

Heb je een vraag, wil je meer informatie of even bellen om te kijken wat LalaLab voor je kan betekenen? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Liever even bellen? Maak een telefonische afspraak via ons menu ('Kennismakingsgesprek').