fbpx
Songwritingworkshops voor scholen, bedrijven en evenementen.

Workshops

Een paar keer per jaar organiseren we workshops songwriting, zang en podiumpresentatie. Wil je een workshop op maat op je school, bedrijf of tijdens een feest? Neem contact met ons op en we gaan samen je wensen bespreken.
WAT KAN LALALAB BETEKENEN VOOR MIJN BEDRIJF OF EVENEMENT?

Sing Your Song Bootcamp

Op 9 en 10 februari 2019 organiseert LalaLab i.s.m. Vocal Freedom een inspirerend workshopweekend in Amsterdam, waarin je vol vertrouwen op het podium leert staan met je eigen of je favoriete lied. Niet alleen krijg je praktische tips om makkelijker en vrijer te zingen, ook leer je de fijne kneepjes van het schrijven van je eigen nummers. Op zondag krijg je de kans op te treden o.b.v. een professionele pianist.
Dit weekend staat onder leiding van geautoriseerd CVT-docente Annemarie Hilbrands en songwriting coach Channah van ’t Riet.

Workshop op maat

Een liedje maken is een ambacht als alle andere, en iedereen kan dit leren. Hoe begin je, wat heb je nodig? Wat zijn de vaste ingredienten voor een goed liedje?
De workshops zijn uitermate geschikt voor een kennismaking met het schrijven van liedjes en teksten.
We bieden workshops op maat: samen schrijven of juist solo, een eigen lied of gezamenlijk een bedrijfslied of een lied voor een huwelijk? Het is allemaal mogelijk.

De ervaren docenten van LalaLab geven regelmatig workshops op scholen, bij bedrijven, familiefeesten, kinderdagverblijven, op personeelsdagen of aan vriendengroepen. Ook het maken van cd-opnames behoort tot de mogelijkheden.

Samen met jou kijken we naar de wensen en bespreken we de mogelijkheden. Workshops kunnen op locatie plaatsvinden, of in onze ruimte in Amsterdam.

Marc, deelnemer workshop

``De leukste workshop ooit!``

“De leukste workshop ooit!
In een veilige omgeving en groep ontdekken dat het minder moeilijk is dan je dacht.
Handige technieken en methodes om te schrijven opdoen en stiekem toch dingetjes bijleren over zaken waar ik dacht álles van te weten …
Ik bleek meer te kunnen dan ik dacht (net als alle andere aanwezigen).
Doen!”

Marc, deelnemer workshop

Informatie opvragen?

Wil je een offerte aanvragen? Laat een bericht achter en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Even kennismaken?

Telefonisch overleg? Maak een belafspraak om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT

Heb je een vraag, wil je meer informatie of even bellen om te kijken wat LalaLab voor je kan betekenen? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.